ZONDAG 28 NOVEMBER 2021 OM 12:00

Diervoedingnederland.nl organiseert een mooie duin en strandwandeling voor alle hondenrassen.

Orionweg 200, 1974 TS IJmuiden, Nederland.
Beste hondeneigenaren, na jaren weer een mooie wandeling langs de kust van Nederland.
Deze hele mooie wandeling is anders dan de standaard wandelingen langs het strand. We beginnen bij de duinen en eindigen ook door de duinen waar de honden los mogen lopen en wij kunnen genieten van de honden en het prachtige landschap van de duinen.
We starten de wandeling om 12 uur en de auto kan je gratis parkeren langs de Orionweg. Wij staan zelf op de parkeerplaats achter de Orionflat waar de koffie met koek klaar staan ( gratis )
Na de koffie lopen we een mooie route door de duinen met redelijke hoogteverschillen. ( kan soms best wel eens pittig zijn duin op en af maar zo mooi ) Via de duinen lopen we langs of in de bunkers van de 2e wereld oorlog richting het binnenmeer Kennemermeer waar de honden even kunnen drinken of zwemmen. war we 10 minuten later het strand bereiken war wij als baasjes en de honden even kunnen uitwaaien. Wanneer we zijn uitgewaaid pakken we een terras op het strand waar we op eigen kosten kunnen drinken ( half uur +- ) en de honden even ene rust moment hebben . Na het drinken of een snelle snack lopen we weer terug via een andere route door de duinen richting de parkeerplaats van de Orionflat.
De wandeling is geheel voor eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor alle incidenten en schades als die komen.
De lengte van de wandeling is 7,5 kilometer en duurt 3 uur plus minus.
Mensen die slecht ter been zijn is deze wandeling niet geschikt.
Kwart voor 12 staat de koffie klaar en de deelname is geheel gratis.
Tot zondag 28 november wij van diervoedingnederland.nl hebben er nu al zin in.
Wilt u gezellig met u hond(en) meelopen stuur even een mail naar info@diervoedingnederland.nl dan weet de organisatie ook hoeveel koffie ze moeten zetten.
Tot 28 November.

Hondenwandeling voor alle rassen.

Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt wanneer diervoedingnederland.nl weer gaat wandelen.

Het wordt een hondenwandeling waar een groot gedeelte over het strand wordt gelopen maar ook langs  de oorlogsbunkers van de tweede wereld oorlog. De regio van de hondenwandeling is in https://www.ijmuiden.nl/

Deelname maak niet uit wat voor ras u heeft, labrador, bouvier, doodle, Amerikaanse bully, of een mooie kruising . Gezelligheid en plezier staan voorop. Hou de site in de gaten voor de datum van deze mooie semi strandwandeling.

www.dagvandehond.be

In het weekend van 4 en 5 september staat diervoedingnederland in Beringen , Schomstraat 147 3582 in België.

Deze unieke locatie op de Bleu Berry Fields  zijn 3 verschillende soorten wandelingen voor jonge en volwassen honden.

Fitmin zal daar staan met verschillende gezonde hondensnacks en gezonde hondenvoeding ( hondenvoer ).

Graag zien we jullie daar verschijnen op de dag van de hond.

Nieuwe Fitmin dealer in Leek.

Trimsalon Ria uit Leek is sinds kort Fitmin dealer geworden voor Leek. Voor bestellingen van Fitmin kijk op trimsalon Ria 

Diervoeding Nederland.nl houd 20 Juni in Vierhouten een Bouvierwandeling op de Elspeterbosheide.

Elspeterbosweg 154, 8076 RD Vierhouten, Nederland

Zondag 20 juni 2021 om 11:30 

Prijs: gratis

Openbaar, Iedereen op Facebook en daarbuiten

ZOMER WANDELING VOOR BOUVIERS

Eindelijk gaan we wandelen

Teun Kijf van diervoedingnederland.nl organiseert op 20 juni een prachtige bouvierwandeling. Heeft u een bouvier en lijkt het u het mooi en gezellig met andere bouviers te gaan wandelen over het mooie landschap van de Elspeterbosheide. Kom dan gezellig met u bouvier(s) naar de verzamelplaats op de parkeerplaats Elspeterbosweg 50 meter verwijderd van nummer 154 te Vierhouten. Vanaf 11 uur staat de koffie klaar met een lekkere koek.

Om half 12 start de wandeling en duurt ongeveer een dikke 2 uur. Neem wel genoeg water mee voor de honden voor onderweg omdat er weinig plassen zijn. Verder is deelname aan de wandeling gratis maar wel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele incidenten van hond en baas en corona.

Bij veel belangstelling kunnen we de groepen splitsen om de corona regels goed in acht te nemen. Parkeren is gratis en de wandeling is ook geheel gratis.

Ik zie jullie graag verschijnen en stuur even een email naar info@diervoedingnederland.nl met hoeveel man en honden jullie komen. Delen is top!!! Tot 20 juni, heb er al veel zin in en de koffie staat klaar.

Teun Kijf, 06-10178124, info@diervoedingnederland.nl

De organisatoren van dit evenement zijn Teun Kijf en Bert Brink

-----------------------------------------------------------------------------------

Nu nog makkelijker bestellen


Vanaf nu is het mogelijk om snel en simpel online te bestellen. Hier vindt u binnenkort ons hele assortiment voor honden, paarden en katten.

Op de hoogte blijven van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen, schrijf u dan in voor onze nieuwbrief hieronder.