Honden en katten met jeuk, doffe en slechte vachten kunnen wij goed behandelen of oplossen met onze kwaliteits producten voor de hond en de kat!
Steeds vaker word ons team van diervoedingnederland blij. Mensen uit België, Nederland en Duitsland hebben problemen met hun lieve kat of hond / pup. Ze hebben jeuk, hun vacht is in slechte conditie de adem van de hond of kat ruikt niet lekker. ( stinkt ) . Ontlasting is dun . Wij van diervoeding nederland kunnen heel honden en katten weer helpen met onze voeding en vegan shampoo lijn. Vraag gewoon om advies bel of mail ons en we staan graag jullie te woord en willen de uitdaging aan gaan.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Oudejaars Wandeling voor bouviers erg gezellig en mooi weer.
De Nieuwjaarswandeling voor bouviers op 7 Januari in de bossen van Drenthe/ Schoonoord was een groot succes. Na al die weken regen hadden we droog weer en de zon scheen de honden gingen erg leuk met elkaar om, en de baasjes genoten van de wandeling en de warme koffie met een lekkere plak cake die Bert heeft meegenomen. 
Verder waren er nog klanten die ook direct de Fitmin en Probiotic LIve en de Pet shampoo Wilda Siberica diervoeding producten meenamen. 
Diervoedingnederland.nl zegt tot de volgende keer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuw verkooppunt Vegan Pet shampoo Wilda Siberica.
Trimsalon De Hondenpoot in Emmen gebruikt en verkoop de kwaliteits vegan line shampoo van Wilda Siberica.
Heel groot voordeel van de deze honden en katten shampoo is ,dat 99% van alle honden en katten met allergieën hiermee gewassen ( behandeld ) kan worden
Verder kan op bestelling ook de Fitmin en Probiotic Live diervoeding besteld worden.
Teven is deze vak trimster gespecialiseerd in het trimmen van Pomeranian Pomeranian!
Adres Trimalon De Hondenpoot is Rolderbrink 114 in Emmen. Tel 06-57149365
-------------------------------------------------------------------------------------------------
HONDENWANDELING VOOR ALLE RASSEN 11DECEMBER IN DRENTHE,
Help de honden en katten in Oekranië.
Van voorjaar een geslaagde wandeling en inzameling gedaan voor de huisdieren in Oekranie vanuit Vierhouten. Nu in het najaar gaan wij weer wandelen in het mooie bos in Koekange.
11 december vanaf 11 uur staan we op de parkeerplaats met koffie en een lekkere koek. Vanaf half 12 gaan we wandelen door het mooie bos waar de honden op de meeste plekken los mogen lopen. na de wandeling gaat de organisatie geheel vrijblijvend met de pet rond voor inzamelen van geld om honden en kattenvoer tekopen voor de huisdieren in Oekraine waar het nodig is!
Vrijwilligers uit Nederland brengen het zelf naar de gebieden toe, waardoor we zeker weten dat het ook op de goede plek aan komt.
Veel honden en katten zijn getroffen door de oorlog daar waar hun baasjes hun huizen zijn beschadigd of verloren. de koude winter komt eraan en daarom is het zo nodig dat deze huisdieren worden geholpen. Wie niet kan komen naar de wandeling maar wel wilt doneren kan via de link diervoedingnederland.nl :https://diervoedingnederland.nl/.../132-steun-aan...
Graag zien we jullie 11 december op de parkeerplaats aan de Bosweg 1 in Koekange .
Parkeren is gratis de koffie met koek is gratis en de wandeling op eigen risico is ook gratis.
Vriendelijke groet,
team Diervoedingnederland.nl
Teun Kijf 06-10178124
Bert brink
Jan Slagter

Nieuw verkooppunt hondenbrokken in Drenthe.

Marije van Trimsalon Hond & Zo uit Klazinaveen Noord is vanf heden Fitmin en Probiotica LIVE verdeler.

Deze mooie trimsalon haalt het maximale rendenent van haar ruimte en onderneming om ook kwaliteits producten van Diervoeding Nederand te verkopen.

Team Diervoeding Nederland wenst Marije veel succes met de verkoop, maar dat zal zeker lukken omdat ze vroeger ook verkoopster is geweest bij Pets Place winkel in Emmen.

Nieuwe dealer in Gelderland.

Trainz & Trimz in Boven-Leeuwen

Vanaf heden is Jill Cobussen van Trainz & Trimz dealer van Fitmin en Probiotic Live.

Jill zit vol energie als ze met honden bezig is en naast haar trimsalon geeft ze ook nog hondentraining.

Team Diervoeding Nederland wenst Jill veel succes.

Nieuwe dealer in Friesland.

Janet's dierenrijk te Harkema.

Vanaf heden is Janet's dierenrijk uit Harkema dealer geworden van FITMIN, Probiotic LIVE en WILDA SIBERICA vegan shampoo.

Janet is erg sterk in het geven van advies wat het beste is voor u huisdier. Team Diervoeding Nederland wenst Janet veel succes met de nieuwe producten.

Mocht je dit nu lezen en zelf ook graag dealer willen worden van Diervoeding Nederland neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Producten van Wilda Siberica nu ook te koop bij Diervoeding Nederland!

Vanaf dit moment heeft Diervoeding Nederland haar assortiment uitgebreid met de mooie producten van Wilda-Siberica.
Deze producten zijn gecertificeerde en natuurlijke cosmetica voor uw hond en kat.

De producten van Wilda-Siberica zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten en dragen certificaten van ECOCERT en Vegan Society. Op die manier kunt u uw hond of kat verzorgen met uitsluitend de beste producten.

Mocht je interesse hebben om dit fantastische product te verkopen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ProBiotic LIVE nu ook te koop bij Diervoeding Nederland!


Wij van Diervoeding Nederland zijn uitermate trots om mede te mogen delen dat wij het importeurschap hebben gekregen binnen Nederland en België voor de fantastische producten van ProBiotic Live.
ProBiotic Live wordt momenteel al in verschillende landen gebruikt door dierenartsen, en vanaf dit moment is het ook verkrijgbaar bij Diervoeding Nederland en een aantal van haar dealers.

Heeft u als dierenwinkel / fokker / trimsalon etc. interesse in dit kwaliteitsproduct maar heeft u toch nog wat vragen, neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De inzameling voor de dieren in Oekraïne loopt voorspoedig!

De inzameling voor honden en kattenvoer voor de dieren in Oekraïne gaat goed, elke dag komen er nogsteeds donaties binnen. Wij van diervoedingnederland.nl worden enorm blij van dit hartverwarmende gebaar.

Op zondag 17 April hebben wij een wandeling gehouden vanuit DiervoedingNederland om dit goede doel extra te sponsoren. Ondanks dat de opkomst wat tegen viel was het erg gezellig. Naast de honden en hun baasjes was ook de Stentor van de partij met een fotograaf en journalist.

Wil je deze rapportage zien, klik dan op de volgende link.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hondenwandeling in Vierhouten voor alle rassen ( Inzameling voor honden en kattenvoeding in Oekraïne )

Elspeterbosweg 154 8076RD Vierhouten ( 100 meter voorbij nummer 154 - parkeerplaats - )

Op zondag 17 April organiseert DiervoedingNederland.nl een mooie wandeling op de Elspeterheide in Vierhouten. Naast het houden van een gezellige wandeling zamelen we met deze wandeling tevens geld in om honden en kattenvoer naar Oekraïne te kunnen brengen. Zoals bekend woedt daar een hevige oorlog met talloze slachtoffers. Naast deze menselijke slachtoffers zijn er natuurlijk ook talloze dierlijke slachtoffers van deze oorlog.

Om het leed van ook die slachtoffers onder de aandacht te brengen en hier steun aan te kunnen betuigen organiseert DiervoedingNederland.nl deze wandeling van ruim 2,5 uur. Deze wandeling zal beginnen om 11:30 met een goede bak koffie waarna de route om 12:00 zal beginnen. Aan het einde van de route zal jullie gevraagd worden voor een geheel vrijwillige bijdrage voor de steun aan Oekraïne.

Voor de mensen die helaas niet mee kunnen wandelen met deze tocht maar toch graag hun steentje willen bijdragen om de honden en katten in Oekraïne te voorzien van goede kwaliteitsvoeding van Fitmin kan er geld gedoneerd worden op het volgende
rekeningnummer: NL04RABO 0310619203
Ter name van: Kijf
Omschrijving: Wandeling Oekraïne

Ik hoop dat we de 17e April in een mooi gezelschap deze wandeling kunnen maken om zo onze steun te betuigen en een steentje bij te dragen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

info@diervoedingnederland.nl,
Link naar het Facebook Evenement
of even bellen naar:
06-10178124

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fitmin Krokus / voorjaarswandeling voor bouviers, Locatie Drenthe met regenachtig weer druk bezocht.

20 Februari in de staatsbossen van Dwingeloo

Eindelijk weer een hondenwandeling evenement.

Op 20 Februari in de staatsbossen van Dwingeloo was het weer tijd voor een prachtige bouvier wandeling.

Die ochtend regende het nog stevig toen de koffie voor de wandeling rustig door pruttelde. Nadat ook de derde pot koffie klaar was heb ik mijn spullen in de bus gedaan en ben naar Spier gereden om daar de spandoeken op te hangen.

Niet veel later kwamen de eerste mensen aan, maar die bleven nog wijzelijk even droog in de auto zitten, het was tenslotte echt pet weer. Gelukkig klaart het een kwartiertje later op waarna iedereen van een lekkere bak koffie en plak koek van Bert kon genieten.

Na de koffie gingen we iets over 11 wandelen in het mooie bos met ruim 20 bouviers die vol plezier genoten van de blubber en de dikke plassen water, net als de baasjes.

Halverwege de route zijn we even gestopt voor een lekkere borrel waarna we onze weg vervolgden. Na dik 2 uur vol plezier en genot van zowel de baasjes als de honden waren we met z'n alle weer bij de auto's. Hier gingen alle natte honden de kofferbak in waarna iedereen thuis een lekkere droge broek en shirt kon aantrekken.

Het was een enorm gezellige en leuke dag waarbij we enorm genoten hebben ondanks het mindere weer.

Tot een volgende keer!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zondag 28 November 2021 om 12:00

Diervoedingnederland.nl organiseert een mooie duin en strandwandeling voor alle hondenrassen.

Orionweg 200, 1974 TS IJmuiden, Nederland.

Beste hondeneigenaren, na jaren weer een mooie wandeling langs de kust van Nederland.
Deze hele mooie wandeling is anders dan de standaard wandelingen langs het strand. We beginnen bij de duinen en eindigen ook door de duinen waar de honden los mogen lopen en wij kunnen genieten van de honden en het prachtige landschap van de duinen.
We starten de wandeling om 12 uur en de auto kan je gratis parkeren langs de Orionweg. Wij staan zelf op de parkeerplaats achter de Orionflat waar de koffie met koek (gratis) klaar staan.
Na de koffie lopen we een mooie route door de duinen met redelijke hoogteverschillen. (Dit kan soms best wel eens pittig zijn duin op en af maar zo het uitzicht is het meer dan waard). Via de duinen lopen we langs of door de bunkers van de 2e wereld oorlog richting het binnenmeer Kennemermeer waar de honden even kunnen drinken of zwemmen. 10 minuten later bereiken we het strand waar wij als baasjes samen met de honden even kunnen uitwaaien. Wanneer we zijn uitgewaaid pakken we een terras op het strand waar we op eigen kosten kunnen drinken ( half uur +/- ). Naast de baasjes kunnen ook de honden even lekker op adem komen. Na het drinken of een snelle snack lopen we weer terug via een andere route door de duinen richting de parkeerplaats van de Orionflat.
De wandeling is geheel voor eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele incidenten en schades indien die zich voor zouden doen.
De lengte van de wandeling is 7,5 kilometer en duurt ongeveer 3 uur.
Voor mensen die slecht ter been zijn is deze wandeling niet geschikt.
Kwart voor 12 staat de koffie klaar en de deelname is geheel gratis.
Tot zondag 28 november wij van diervoedingnederland.nl hebben er nu al zin in!

Wilt u gezellig met u hond(en) meelopen stuur even een mail naar info@diervoedingnederland.nl dan weet de organisatie ook hoeveel koffie ze moeten zetten.

Tot 28 November.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hondenwandeling voor alle rassen.

Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt wanneer diervoedingnederland.nl weer gaat wandelen.

Het wordt een hondenwandeling waar een groot gedeelte over het strand wordt gelopen maar ook langs  de oorlogsbunkers van de tweede wereld oorlog. De regio van de hondenwandeling is in IJmuiden.

Deelname kan altijd ongeacht het ras van uw hond, labrador, bouvier, doodle, Amerikaanse bully, of een mooie kruising. Gezelligheid en plezier staan voorop! Hou de site in de gaten voor de datum van deze mooie semi strandwandeling.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag van de hond in België

In het weekend van 4 en 5 september staat diervoedingnederland in Beringen, op de Schomstraat 147 3582 in België.

Op deze unieke locatie in de Bleu Berry Fields zijn er 3 verschillende soorten wandelingen voor jonge en volwassen honden.

Fitmin zal daar staan met verschillende soorten gezonde hondensnacks en gezonde hondenvoeding.

Graag zien we jullie daar verschijnen op de dag van de hond.

voor meer informatie klik hier op de site van: www.dagvandehond.be.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe Fitmin dealer in Leek.

Trimsalon Ria uit Leek is sinds kort Fitmin dealer geworden voor Leek. Voor bestellingen van Fitmin kijk op de site van trimsalon Ria.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Diervoeding Nederland.nl houdt 20 Juni in Vierhouten een Bouvierwandeling op de Elspeterbosheide.

Elspeterbosweg 154, 8076 RD Vierhouten, Nederland

Wanneer: Zondag 20 juni 2021 om 11:30 

Prijs: gratis

Bedoeld voor: Openbaar, Iedereen op Facebook en daarbuiten

ZOMER WANDELING VOOR BOUVIERS

Eindelijk gaan we wandelen

Teun Kijf van diervoedingnederland.nl organiseert op 20 juni een prachtige bouvierwandeling. Heeft u een bouvier en lijkt het u het mooi en gezellig met andere bouviers te gaan wandelen over het mooie landschap van de Elspeterbosheide. Kom dan gezellig met uw bouvier(s) naar de verzamelplaats op de parkeerplaats Elspeterbosweg 50 meter verwijderd van nummer 154 te Vierhouten. Vanaf 11 uur staat de koffie klaar met een lekkere koek.

Om half 12 start de wandeling en duurt ongeveer een dikke 2 uur. Neem wel genoeg water mee voor de honden voor onderweg omdat er weinig plassen zijn. Verder is deelname aan de wandeling gratis maar wel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele incidenten van hond en baas en corona.

Bij veel belangstelling kunnen we de groepen splitsen om de corona regels goed in acht te nemen. Parkeren is gratis en de wandeling is ook geheel gratis.

Ik zie jullie graag verschijnen en stuur even een email naar info@diervoedingnederland.nl met hoeveel man en honden jullie komen. Delen is top!!! Tot 20 juni, heb er al veel zin in en de koffie staat klaar.

Teun Kijf, 06-10178124, info@diervoedingnederland.nl

De organisatoren van dit evenement zijn Teun Kijf en Bert Brink

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu nog makkelijker bestellen

Vanaf nu is het mogelijk om snel en simpel online te bestellen. Hier vindt u binnenkort ons hele assortiment voor honden, paarden en katten.

Op de hoogte blijven van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief hieronder.