Ons assortiment

In het assortiment van diervoeding Nederland vind je uitsluitend het allerbeste voer voor je hond en kat. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen bevat het assortiment uitsluitend producten van het merk Fitmin.

Fitmin is een merknaam voor super premium- en premium diervoeding dat bestaat uit 100% natuurlijke producten. Alle diervoeding is speciaal gemaakt op de behoefte van honden en katten van alle rassen en leeftijden.

Met kwaliteit hoog in het vaandel willen wij op deze manier bijdragen aan de meest optimale ontwikkeling en groei voor hond en kat, zodat deze op een lekkere manier vol energie van het leven kunnen genieten.

Meer over Fitmin

Fitmin wordt gemaakt door een traditioneel Tsjechisch bedrijf voor dierenvoeding voor huisdieren gelegen in de uitlopers van het Adelaarsgebergte.

Fitmin produceert voer, supplementen en natuurlijke lekkernijen voor honden, katten en paarden. Dit voer helpt bij de verzorging en natuurlijke ontwikkeling van huisdieren.

De mensen achter Fitmin zijn fokkers, hun werk is gebaseerd op de geest van de oorspronkelijke oprichters welke diepe wortels hebben in de fokkerij en de veeteelt. Oorspronkelijk produceerde Fitmin voer voor de eigen dieren en die van hun vrienden, binnen 20 jaar is Fitmin van een familiebedrijf uitgegroeid naar een wereldwijd merk.

Het merk Fitmin bestaat uit super-premium en premium-producten die zijn gemaakt met het oog op de behoeftes van de dieren gedurende hun hele leven, op hun verschillende activiteitenniveaus.

Het bedrijf is gevestigd op het terrein van de oorspronkelijke boerderij, waar ook de productiefaciliteit staat.

Fitmin gebruikt de ervaring van hun eigen Fitmin border colliefokstation, hun voedingsspecialisten en nauwe samenwerking met belangrijke fokkers en de meest succesvolle mensen uit verschillende werkgebieden met dieren.

Hoewel het bedrijf geen grootschalige producent is en de status van een familiebedrijf behoudt, bezit Fitmin de nieuwste technologieën, wat het voor Fitmin mogelijk maakt om producten van hoge kwaliteit te kunnen produceren.

Graag meer weten over het merk Fitmin? Bezoek dan de website van Fitmin hier.