Het merk Fitmin bestaat uit superpremium- en premiumproducten, die zijn gemaakt met betrekking tot de behoeften van dieren gedurende hun hele leven en op verschillende niveaus van activiteit .

Over Fitmin

Fitmin wordt gemaakt door een traditioneel Tsjechisch bedrijf voor dierenvoeding voor huisdieren gelegen in de uitlopers van het Adelaarsgebergte.

Fitmin produceert voer, supplementen en natuurlijke lekkernijen die eigenaren van honden, katten en paarden, voer dat helpt bij  de verzorging van de huisdieren.

De mensen achter Fitmin zijn fokkers en hun werk is gebaseerd op de geest van de oorspronkelijke oprichters met diepe wortels in de fokkerij en de veeteelt. Oorspronkelijk produceerde Fitmin voer voor de eigen dieren en die van hun vrienden, en binnen 20 jaar is Fitmin van een familiebedrijf uitgegroeid naar een wereldwijd merk.

Het merk Fitmin bestaat uit super-premium en premium-producten die zijn gemaakt met het oog op de behoeftes van de dieren gedurende hun hele leven op hun verschillende activiteitenniveaus.

Het bedrijf is gevestigd op het terrein van de oorspronkelijke boerderij, waar ook de productiefaciliteit staat.

Fitmin gebruikt de ervaring van hun eigen Fitmin border colliefokstation, hun voedingsspecialisten en nauwe samenwerking met belangrijke fokkers en de meest succesvolle mensen uit verschillende werkgebieden met dieren.

Hoewel het bedrijf geen grootschalige producent is en de status van een familiebedrijf behoudt, bezit het de nieuwste technologie, hetgeen het voor Ftmin mogelijk maakt om producten van hoge kwaliteit te kunnen produceren.