Over Diervoeding Nederland:

Mijn naam is Teun Kijf, woon in Assen (Drenthe) en ik heb al meer dan 25 jaar bouviers, in al die 25 jaar heb ik veel verschuivingen gezien op de markt op het gebied van hondenvoeding. Jaren geleden waren er nog maar een paar merken hondenbrokken, inmiddels zijn dit er tientallen merken die op de markt worden aangeboden.

En zoals het met alles op de markt is brengt een grote diversiteit aan merken ook een grote diversiteit aan kwaliteit met zich mee. Zo heb je betere merken en mindere merken hondenvoer.

Ik vond het altijd moeilijk om te weten wat het beste voer was voor mijn honden, alle producten en merken lijken erg op elkaar en soms lijkt er zelfs geen verschil te zitten tussen de verschillende producten.

Na veel zoeken op beurzen en op het internet heb ik Fitmin gevonden als leverancier van hondenbrokken. Zij gaven aan uitsluitend voor de beste en meest verse producten te gaan zodat ik als eigenaar zeker wist dat ik mijn honden het voer gaf waar ze sterk en gezond van blijven.

Na het voer van Fitmin getest te hebben ben ik op bezoek geweest bij Fitmin zelf en heb gezien hoe ze het honden, katten en paardenvoer maken en hebben ze hun visie over kwaliteitsvoer voor honden, katten en paarden nader toegelicht.

Buiten dat de brok er goed uit ziet en ruikt is de verpakking sterk zijn en de ingrediënten 100% natuurlijk. Waar 95% van de andere merken gebruik maakt van willekeurige vleesfabrieken voor het maken van hun dierenvoeding hanteert Fitmin uitsluitend het vlees van hun vaste slachterijen in hun omgeving. Dit zodat ze de kwaliteit van het vlees kunnen waarborgen dat gebruikt wordt voor het dierenvoer.

Daarnaast wordt het vlees extra snel verwerkt tot brokken omdat het vlees uit de omgeving komt. Hierdoor hoeft het vlees niet eerst ingevroren te worden voordat het verwerkt wordt zoals dit bij andere merken meestal van toepassing is.

Ik merk het aan honden die problemen hebben met hun darmen, huid, vacht, smaak, gewicht etc. dat de producten van Fitmin vaak een oplossing bieden voor dergelijke problemen.

Omdat ik alle eigenaren van honden, katten en paarden deze zoektocht tot kwalitatief goed voer in deze enorm grote en diverse markt wil besparen heb ik de keuze gemaakt om importeur te worden van Fitmin in zowel Nederland als België om zo deze kwaliteitsvoeding ook hier aan te kunnen bieden.

Verder is de organisatie van Fitmin duidelijk, gastvrij, strak geregeld en gaat bovenal voor kwaliteit. Mijn streven als importeur is om al deze eigenschappen van het bedrijf ook aan de klanten hier in Nederland en België te kunnen bieden.

Tevens is de organisatie ook importeur van Probiotic LIVE uit Denemarken. Sinds 2022 hebben we dit super premium kwaliteitsmerk in ons beheer waar de probiotica en de prebiotica de hoofdrol spelen in de voeding voor de hond en de kat. Zelf noem ik dit merk een probleem oplossen bij de honden en de katten. Kijk gewoon op www.bacterfield.com en de uitleg van dit mooie merk maakt je dierenhart blij.

Ik ben namelijk opgevoed met de wijsheid dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. En dat is iets dat de voeding van Fitmin en Probiotic LIVE zeker te bieden heeft. Mijn nummer #1 prioriteit is de gezondheid en het welzijn van mijn honden en Fitmin en Probiotic LIVE voorziet daar naadloos in. Mijn motto is dan ook “Kwaliteit wint altijd” en dat probeer ik binnen Diervoeding Nederland uit te dragen.

Alle standaardproducten heb ik ruim op voorraad, mocht dit onverhoopt toch anders zijn zorg ik ervoor dat ik het binnen 2 weken kan leveren.

Heeft u vragen over de producten, problemen met uw hond of kat die mogelijk door betere voeding opgelost kunnen worden neem gerust contact met mij op en ik voorzie u dolgraag van een passend advies voor uw hond of kat.

Mocht je graag net als ik bij willen dragen aan het promoten van kwaliteitsvoer voor dieren dan kun je als fokker of dealer ook nog speciale kortingen krijgen. Heb je interesse neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Teun Kijf
Importeur Fitmin in Nederland en België.

Importeur Probiotic LIVE in Nederland en België.