Verzendkosten

Bestelwaarde boven €60 Gratis*
Bestelwaarde onder €60 €4,95*
Minimum bestelwaarde €15

*Voor levering op waddeneilanden geldt een toeslag van €10
   
Alle aanbiedingen van dierenvoedingnederland.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten op de website. Alle prijzen zijn inclusief BTW (omzetbelasting) en exclusief verzendkosten.
           

Levertijden/Verzending

We uw bestelling op werkdagen binnen 48 uur na betaling, mits het product op voorraad is. Dit lukt  helaas niet altijd. De verzending kan enige vertraging oplopen rond de feestdagen, extreme drukte bij DHL of onvoorziene omstandigheden. Let op: verzendingen worden alleen op doordeweekse dagen verstuurd en geleverd. De levertijd is doorgaans 2-5 werkdagen.

        

Het volgen van uw bestelling 

Uw bestelling wordt bezorgd door onze vervoerder DPD. U kunt het verzonden pakket volgen via de website van DPD. Via de Track & Trace kunt u zien wat de status van uw pakket is. Via DPD krijgt u op de dag van verzending en de dag voor de levering in de meeste gevallen ook een e-mail met de Track & Trace gegevens en verwachte levertijd.

Niet thuis?

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen daarna nog éénmaal aangeboden. Daarna wordt uw bestelling naar een DPD depot gebracht en kunt u op afspraak vaak nog een levering inplannen.

           
Retourneren van gekochte artikelen

U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. 
        
     

Koopovereenkomst

Uw aankoopdoet u veilig via Internetbankieren bij uw bank, of via uw creditcard. U kunt desgewenst via een overboeking betalen, wij verzenden uw bestelling nadat het verschuldigde bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst  tot stand gekomen. 
         

Gegevensbeheer

Het voorgaande vormt een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.